Lietuvos kompozitorių sąjunga

Atidaryta speciali paramos Ramūnui Motiekaičiui sąskaita

2019-04-18

None

Mūsų benduomenės nario Ramūno Motiekaičio artimųjų prašymu ir Lietuvos kompozitorių sąjungos tarybos sprendimu, atidaryta speciali sąskaita, skirtą rinkti paramą nuo gaisro nukentėjusiam Ramūnui Motiekaičiui. Visos į ją pervestos lėšos atiteks nelaimės ištiktam kompozitoriui. Sąskaitos numeris LT687300010158521470 (Swedbank), gavėjas Lietuvos kompozitorių sąjunga, mokėjimo paskirtis: Parama Ramūnui Motiekaičiui.

Gaisras Ramūną Motiekaitį užklupo šių metų balandžio 16 dienos pavakarę. Kitą dieną po nelaimės, kompozitorius savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ parašė:

„Gerbiami ir brangūs draugai, pažįstami, kolegos, niekada neteko kreiptis į Jus šioje erdvėje, tačiau plyštant širdžiai nerandu kitos išeities. Vakar iki pamatų sudegė mano namas ir mašina. Su juo sudegė ir daugybė daiktų, kurie mane darė manimi - knygos, partitūros, kietieji diskai, paskaitų konspektai. Užrašai, ateities knygos ir dar daug visa ko lydėjusio mane nuo vaikystės. Išėjau į lauką su šlepetėmis ir megstiniu. Prisiglaudžiau pas tėvus, bet iš esmės esu 'su keleivio drabužiais ir elgetos rūbais', 600 € nesiekiančia alga ir trimis nepilnamečiais vaikais. Prašau atleisti, jei artimiausiais mėnesiais, o gal ir metais būsiu be sparnų, o gal ir ne visai suprasiu ką sakote.“

Skirdami paramą, padėkime Ramūnui ir jo šeimai atsitiesti po nelaimės.    

LKS

 

Grįžti į naujienų sąrašą