Lietuvos kompozitorių sąjunga

„Druskomanija’20“: pirmo karto jaudulys – išlydint vasarą

2020-04-07

None

Kas įprastai lydi pirmus kartus? Smalsumas. Jaudulys. Praplatėję horizontai.

Šiemet jie lydi ir „Druskomaniją“ – būsimus lankytojus ir festivalio rengėjas. Pirmą kartą „Druskomanija“ kvies ne pasitikti vasarą, o ją palydėti. Saugodama melomanų sveikatą, komanda priima iššūkį „Druskomaniją“ surengti nauju laiku. Daugybė sproginėjančių pirmo karto patirčių šiemet laukia Kaune, Vilniuje ir Druskininkuose. 

Paskutinį vasaros savaitgalį festivalis kviečia leistis į muzikos nuotykį. Koncentruota laike, platesnė erdvėje – atsinaujinusi „Druskomanija“ šiemet plečiasi į Kauną, o didžioji programos dalis skambės ne Vilniuje, bet Druskininkuose – visai kaip festivalio aušroje. Numatoma, kad  „Druskomanija“ po vieną dieną svečiuosis Kaune ir Vilniuje, o visą savaitgalį provokuos Druskininkus.

Nors festivalis nukeliamas, pasiruošimo darbai nesustoja. Karantinas kūrėjams – puiki proga be trikdžių įsigyventi ir įgyvendinti kūrybines idėjas, o įkvėpimą ir kūrybinę energiją gaudyti atokiuose bundančios gamtos kampeliuose.

Pavasariškam polėkiui atsiduoti kviečiami ir muzikos entuziastai, savo idėjomis norintys dalintis ne garsais, o žodžiais. Jei Tave žavi, malonų jaudulį ir smalsumą kelia galimybė išbandyti save radijo eteryje, iki gegužės 1 d. „Druskomanija“ lauks Tavo idėjos radijo laidai. Daugiau informacijos sužinosi spustelėjęs http://www.druskomanija.lt/kvietimai/radijas/.   

„Druskomanijos“ laukti padės dar vienas pirmas kartas – festivalio žurnalas. Leidinys užtikrins, kad festivalio nepamiršite – intriguojančios temos apie vakarėlius, džiazą, muziką erdvei ir kt. ne tik patenkins smalsumo ir naujų žinių troškulį, bet ir subtiliai supažindins su būsimo festivalio programa. 

Daugiau informacijos ir tikslios festivalio datos – jau netrukus. 

druskomanija.lt/

facebook.com/Druskomanija/

instagram.com/druskomanija/

Grįžti į naujienų sąrašą